TESTED: l’oréal pure clay + catrice light correcting serum primer

Heyhey!

Oké spannend, dit is dus mijn eerste korte beautyblog! *excited* 

Zoals sommigen wel weten, ga ik graag en vaak naar de Kruidvat en kom ik zo goed als nooit buiten met lege handen. Net zoals deze keer dus. Mijn ogen werden meteen getrokken naar de ‘NEWNEWNEW’-bordjes die tussen de rekken met make-up en skincare lagen en zo kwam ik dus aan deze twee producten: L’oréal zuiverende gel pure clay en Catrice light correcting serum primer.


De zuiverende gel van L’oréal komt in drie soorten: een mintgroene die ervoor zorgt dat je huid gezuiverd wordt, een baksteenrode die ervoor zorgt dat je poriën kleiner worden en een zwartgrijze die ervoor zorgt dat de afvalstoffen uit je huid gaan.

 LOreal-Pure-Clay-Cleanser.jpg

Op de achterkant staat een makkelijke uitleg van hoe je deze gel het beste aanbrengt op je gezicht. Elk flesje bevat 130ml en kost €6.26 (wat ik vond dat nog goed meeviel).

Bij het aanbrengen van de gel op mijn gezicht voelde ik vrijwel meteen een verschil. Mijn huid voelde minder zwaar aan en het was erna gemakkelijker om er make-up over te strijken. Na enkele dagen vóelde ik niet alleen het verschil maar zag ik het ook. Er verschenen iets minder puistjes op dan gewoonlijk en zag er matter uit (al weet ik niet precies of dit enkel en alleen door deze gel komt).

Raad ik dit product aan anderen aan? JA!


Het tweede product dat ik getest heb is de light correcting serum van Catrice. Het flesje bevat 14ml en koste €3.59. Het product belooft je een ‘candlelight’ gloed te geven onder je make-up (dus moet je het aanbrengen vóór je make-up aanbrengt).

coca68.08b-catrice-light-correcting-serum-primer.jpg

Ik was heel erg benieuwd naar wat voor effect deze primer ging hebben op mijn gezicht, en óf er inderdaad een degelijk effect ging zijn. En dat was er! Ik vond dat het een beetje leek alsof je highlighter op je gezicht smeerde, waardoor het wat gek was. Ook was ik verwonderd over dat er huidskleurige druppels uit het flesje kwamen, aangezien een primer meestal weinig of geen kleur heeft. Mijn zorgen verdwenen al meteen toen ik merkte dat deze huidskleurige tint verdween eens ik het goed uitsmeerde.

Raad ik dit product aan anderen aan? Ja hoor! Al zou ik het niet aanraden voor een alledaagse look. (Tenzij je heel de dag door een beetje wilt schitteren door de glitter natuurlijk!)

Webp.net-gifmaker

♥ Lisa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s